Kā nokļūt uz spēles poligonu? (karte)

Vispirms ir jātiek uz Vangažiem. Tas ir pa ceļam no Rīgas uz Siguldu, braucot ar mašīnu – nekādu problēmu uz Juglu un tad pa Vidzemes šoseju uz priekšu. Turp var braukt arī ar ļoti daudziem starppilsētu autobusiem, un pat Rīgas pilsētas autobusiem. Lūk 1188 piedāvājums:

http://www.1188.lv/satiksme/starppilsetu_autobusi/?

Autobusi iet gandrīz ik pa pusstundai, reizēm pat biežāk. Cena vienā virzienā – Ls 1.00-1.40

Tālāk no Vangažu centra (faktiski Vidzemes šosejas) līdz spēles poligonam ir ~4,5 km. Lūk kartes:

Uzturoties, ejot cauri Vangažiem ir vērts ņemt vērā, ka šai vietai vismaz kādreiz bija nelāga slava, tāpēc iesaistīties ar vietējiem destruktīvās diskusijās nav vēlams.

Tā kā spēlētāju reģistrācija un nogādāšana uz salas ir laikietilpīgs pasākums, mēs esam izstrādājuši speciālu kārtību, kādā ierodas frakciju pārstāvji:

Piektdiena, 14. augusts

18.30-19.30 Džentelmeņi

19.30-20.30 Spāņu pirāti

20.30-21.30 Indijāņi

21.30-23.00  Holandiešu pirāti

Spēle sāksies, kad visas frakcijas būs nonākušas uz salas un tiks dots gan individuāls, gan kolektīvs skaņas signāls. Līdz spēles sākumam drīkst atrasties tikai savā nometnē, ne tālāk par 50 soļiem no ugunskura. Aizliegta interakcija ar citas frakcijas pārstāvjiem.  Šajā laikā vēlams iekārtot nometni, sagatavot ugunskura vietu, iepazīties ar savu leģendu un individuālo kvestu, kā arī patrenēties ieroču cīņās. Atskanot spēles sākuma signālam līdz svētdienais rītam, kad atskanēs spēles beigu signāls, spēle rit dienu un nakti non-stop.

Tiem, kas ierodas citā laikā kā norādīts šeit, nāksies gaidīt savu kārtu līdz tiks nokārtoti laicīgi ieplānotie darbi. Var gadīties, ka nāksies sākt spēli ne kopā ar savu komandu.

6 komentāri

Filed under Uncategorized

6 responses to “Kā nokļūt uz spēles poligonu? (karte)

  1. D

    Kā ir ar tiem, kas ir out-of-team?

  2. galvaskauss

    Tādu gandrīz nav, ja vien…ak jā. Oh well, tur ir individuāla saruna, bet domāju, ka out-of-team ierodas uz salu kopā ar GMiem pēc holandiešiem, t.i., uz spēles sākumu.

  3. D

    Iefilmēt jau itkā labāk ar dienasgaismu to kā desants izsēžas.

  4. silva

    Man likās, ka bālģīmji ir viesi uz mūsu salas nevis otrādi! Kāpēc indijāņi ierodas gandrīz pēdējie?
    Pa kuru laiku, tad lai rok lamatas?

    • DarkJedi

      Ģentulmeņi un Spāņi pirāti tiek mesti pirmie tādēļ, lai nebūtu plosts jāir pēc tam pret straumi (straume tur ir tik trauja, ka patiesībā nav to iespējams izdarīt).

Komentēt